-Excursie-

Wij ontvangen u op de boerderij met koffie en heerlijke verse kwarktaart (van onze eigen boerenkwark).

 

U krijgt een compleet beeld van wat er zoal op een kaasboerderij gebeurt en ook het melken van de koeien met een  melkrobot kunt u in alle rust bekijken

 

Als afsluiting krijgt u een lekker glaasje sap en gaan we diverse soorten kruidenkaas proeven. Natuurlijk mag u lekker in de boerderijwinkel rondsnuffelen. De excursies zijn uitsluitend op afspraak.

 

Prijs: € 10,00 p.p. (minimaal 10 personen).

Prijs grote groepen in overleg.

 

 -Boer'n Lunch- Ook kunnen wij een gezonde voedzame boerenlunch verzorgen. Deze bestaat uit 2 soorten soep met stokbrood en zelfgemaakte boerenkruidenboter gevolgd door een vruchtenbroodje en diverse belegde broodjes met kaas, ham, ei en fruit na. Kosten: € 12,50 (p.p.) incl. consumptie (minimaal 10 pers). Als optie kunt u aansluitend op de excursie ook kiezen voor een Boeren Kaasfondue. U geniet van een uitgebreide kaasfondue van natuurlijk échte boerenkaas. klik hier U kunt de excursie ook combineren met een ritje op de boerenscooter (zie arrangementen) (max. 10 pers.)

-Zélf kaasmaken-

In groepjes gaat u uw eigen boerenkaasje maken. In de pauze krijgt u koffie of thee met heerlijke zelfgemaakte boerenkwarktaart. Na afloop gaan we bij de koeien en de melkrobots kijken en genieten we wat na met een lekker glaasje wijn,biertje of sapje en verschillende soorten heerlijke boerenkruidenkaas. All-in prijs: workshop inclusief eigen kaasje: € 30,= p.p. (minimaal 8 personen). Aansluitend kan voor een Boer'n Lunch worden gekozen en bij mooi weer misschien een ritje op de Boerenscooter.

Ook kunt u aansluitend op de workshop smiddags kiezen voor een Boeren Kaasfondue. U geniet van een uitgebreide kaasfondue met  natuurlijk échte boerenkaas. Zie ook arrangementen.

 

-Boerenscooter verhuur-

Een ritje op de boerenscooter bezorgt u een onvergetelijke dag!

De scooters zijn elektrisch en worden opgeladen met stroom die wordt opgewekt door zonnepanelen die op de koeienstal liggen. Dus toeren zonder helm en zonder CO2 uitstoot!

 

Met deze originele boerenscooters bent u verzekerd van een leuk uitje en kunt u  geruisloos genieten van de Friese Wouden!

 

Voor meer informatie en reserveringen: www.boerenscooter.nl

 

Openingstijden Boer'n Winkel:

 

Woensdag                   13:00-17:30

Donderdag                  13:00-17:30

Vrijdag                         13:00-17:30

Zaterdag                     09:00-17:30

 

Openingstijden Boer'n Zelfbediening:

 

Elke dag geopend van 09:00 tot 21:00

Contactgegevens:

 

Kaasboerderij de Stelp

Wolvegasterweg 49

8421 PS  Oldeberkoop

 

Tel. 0516-451366

email: info@dekaasboerderij.nl

Gemaakt door

Sander van der Gun